Casillas, Mestalla zaferini şimdi de Sevilla karşısında tekrarlamak istiyor
Futbol0 Mesaj
●9 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Casillas, Mestalla zaferini şimdi de Sevilla karşısında tekrarlamak istiyor
-
15-10-2019, 14:12:10Kayıtlı ÜyeReal Madrid’in tecrubeli file bekcisi, Mestalla’da yaşadıkları zaferi tekrarlamak istediklerini acıklayarak takım arkadaşlarına mesaj yolladı. Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, Cumartesi oynanacak olan Sevilla macında Madrid’in en cok forma giyen oyuncusu Juan ‘Juanito’ Gonzalez ile aynı unvanı alma hakkını kazanacak. Juanito, 1977 ve 1987 yılları arasında Real Madrid formasını tam 284 kez giymişti. Başarılı forvet ne yazik ki genc yaşında tÂlihsiz bir trafik kazasında yaşamını kaybetmişti. Casillas konu hakkında şunları soyledi: “Juanito gibi bir oyuncuyla adımın aynı satırlarda gecmesi gercekten olağanustu. Ama bu aynı zamanda yaşlandığım anlamına da geliyor. Onu canlı olarak hic izlemedim ancak bircok videosunu gordum ve şunu soyleyebilirim ki o Madrid’in ozuymuş. Olduğu zaman ben Madrid’in genc takımındaydım ve o gunleri cok iyi hatırlıyorum.” 284. macına cıkacak olan Casillas, Sevilla’yı mağlup etmek ve yollarına devam etmek istediğini de acıkladı: “Rakibimizin Luis Fabiano ve Fredi Kanoute gibi forvetleri var ve oldukca formdalar. Onları durdurmalı, topsuz alanda bile bir an olsun boş bırakmamalı ve topla oynatmamalıyız. Şampiyonlar Ligi’nde cıkacağımız zor maclar oncesinde bu macı da kazanarak rahatlamamız gerekiyor.” Mestalla’daki 5-1lik zaferimizi burada da tekrarlamamız gerekiyor ama bu kolay olmayacak cunku Sevilla’nın cok formda ve kaliteli bir kadrosu var.” Casillas, gectiğimiz ay yapılan oylamada plus.es isimli internet sitesinde elde ettiği %52lik oy oranıyla ‘Antonio Puerta Odulu’nu almıştı. __________________