Tek Duşuncem En İyileşmek
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Tek Duşuncem En İyileşmek
-
15-10-2019, 14:10:41Kayıtlı Üyeİspanya'nın Villarreal takımında oynayan Turk futbolcu Nihat Kahveci, Rusya'nın Spartak Moskova takımından kendisine transfer teklifi geldiği ve goruşmeler yapıldığı iddialarını yalanladı. Ara transfer doneminin kapanmasına 48 saat kala Spartak Moskova kulubunun Nihat'a, Real Sociedad'tan eski takım arkadaşı olan Valeri Karpin aracılığıyla transfer teklifi goturduğu iddiaları ortaya atılırken, İspanyol kulubu de bir futbolcusu icin goruşmeler yaptığını duyurdu. Villarreal kulubunun yonetim kurulu uyesi Jose Manuel Llaneza, basına acıklalamasında futbolcu ismi vermeden transfer goruşmeleri yapıldığını doğrularken, ''Gercekten bazı değişiklikler icin hareketlilik var ve sonuc bekliyoruz. Masanın uzerinde goruşulen bir olasılık var, ancak cok şeylere bağlı. Şimdilik şartlar karşılanmış değil'' dedi. İspanyol basını, soz konusu futbolcunun Nihat olduğunda ısrar ederken, İspanyol haber ajansı EFE'ye acıklam yapan Nihat, ''Ne transfer teklifi aldım ne de gitmek istiyorum. Uydurulan bu hikayeye en fazla şaşıran benim. Yine de sagı gostererek tek bir şey diyebilirim ki, takımdan gitmek icin teklif alan ben değilim. Şu anda tek duşunduğum bir an once iyileşip tekrardan oynayabilmek'' şeklinde konuştu. MARATON.COM.TR __________________