İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın tecrubeli kanat oyuncusu Ryan Giggs, takımıyla olan sozleşmesini 1 yıl daha uzattı Manchester United'ın tecrubeli yıldızı Ryan Giggs, en az 2010 yılı yazına kadar Old Trafford'da kalacak. Giggs, İngiliz ekibiyle olan sozleşmesini 1 yıl daha uzattı. 35 yaşındaki Giggs, Manchester formasıyla oynadığı her sezonda gol atmayı başaran tek isim olarak tarihe gecmesinin yanı sıra 787 maca cıkarak da bu alan rekorun sahibi olmuştu. Giggs, konuyla ilgili olarak yaptığı acıklamada, "Kendimi zinde hissediyorum. Bu genc takım cok heyecan verici ve soyunma odasında mukemmel bir ruh var. Bende bu takımın bir parcası olmak istiyorum ve daha cok başarı kazanmayı arzuluyorum" dedi. 1991 yılından itibaren yılında Manchester forması giymeye başlayan Galli oyuncu Ryan Giggs, İngiliz ekibinde 10 Premier Lig, 2 Şampiyonlar Ligi, 2 FA Cup ve 2 Lig Kupası Şampiyonluğu yaşamıştı. Manchester United Teknik Direktoru Alex Ferguson da konuyla ilgili yaptığı acıklamada Giggs'in genc oyunculara onemli bir model olduğunu soyledi ve "Onunla sozleşme yenilediğimiz icin mutluyum" dedi. Ryan Giggs, gectiğimiz Pazar gunu oynadıkları West Ham United macında karşılaşmanın tek golune imzasını atarak takımının Premier Lig'de zirveye yerleşmesini sağlamıştı. Kaynak:Ajansspor __________________