Eskiden hem Milan’ın hem de İtalya’nın teknik direktorluğunu yapmış olan Arrigo Sacchi; Jose Mourinho’nun, Inter’e cok şey kattığını soyledi. Eski Milan teknik direktoru Arrigo Sacchi; Jose Mourinho’nun, Inter icin cok değerli olduğunu belirtti. Mourinho, Serie A’da lider durumda bulunmalarına rağmen, Şampiyonlar Liginde Roberto Mancini’nin yaptıklarını daha da ileri goturmek isteyecektir. Portekizli teknik adam hakkındaki fikirlerini belirten Sacchi, “Bircok insan gibi ben de Mourinho’nun cok iyi bir teknik direktor olduğunu duşunuyorum. Ayrıca şimdiye kadar yaptıklarından daha da otesini başaracağına inanıyorum. Mourinho, Inter’i tam olarak bir takım haline getirdi. Avrupa’da kazanmayı oğrendi ve takımında iyi oyuncular olsa bile, takım halinde kolektif bir futbol oynamayı aşıladı. Şu anda ligde lider durumda bulunan Mourinho’nun takımı, en yakın rakibi Juventus’un yedi puan onunde bulunuyor. Bu arada Şampiyonlar Liginde de yoluna devam eden Inter, birkac hafta sonra Manchester United ile karşılaşacak. Daha once ceyrek finalden oteye gidemeyen Inter’de teknik direktor Jose Mourinho, bir ilki başarmak istiyor. __________________