Chelsea'den kısa bir sure once gonderilen Brezilyalı teknik direktor Luiz Felipe Scolari, eski takımında oyunun kaderini değiştirebilecek turden bir oyuncunun olmadığını soylerken, calıştırdığı takımlarda her zaman bir 'aile' havası olduğunu, Chelsea'de bunu bulamadığını belirtti.. Luiz Felipe Scolari, 'kovulma' detaylarını ''France Football Magazine'' dergisiyle paylaştı. Brezilyalı teknik adam, Chelsea'yi calıştırdığı donemde, art arda alınan kotu sonucları ve sonrasında gonderilmesini, eski takımında oyunun kaderini değiştirebilecek turden bir oyuncunun olmamasına bağladı. Scolari, takımdaki bu eksiği sezon başında gorduğunu ve bu amacla vatandaşı Robinho'yu Real Madrid'den transfer etmek istediklerini ifade etti. Luiz Felipe Scolari, Robinho'nun oyun icerisinde riskler alabildiğini, korkmadan dribling yapabildiğini soyleyerek, yıldız futbolcuyu ovdu. Brezilyalı calıştırıcı, Fildişi Sahili'nin yıldız santrforu Didier Drogba'yı neden oynatmadığına yonelik bir soruya, ''Benim taktik sistemim ile Drogba'nın oyun stili birbirine uymuyordu. Drogba ve Anelka arasında bir secim yapmam gerekiyordu. Ben de tercihimi Anelka'dan yana kullandım'' dedi. Scolari, calıştırdığı takımlarda her zaman bir 'aile' havası olduğunu soylerken, Chelsea'de bunu bulamadığını da sozlerine ekledi. AJANSSPOR
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- "Chelsea'de 'aile' havası yoktu!"