Aylar boyu sahalardan uzak kalan ve hÂl milli formayı giymek isteyen Ronaldo sahalara donmek icin sabırsızlanıyor Yakın gecmişin futbol ikonu olan Milan’ın golcusu Ronaldo, gelecek Pazartesi gunu Malaga’da oynanacak olan bir dostluk macının tanıtımını yapmak icin Madrid’deydi. Edinilen bilgiye gore Brezilyalı oyuncu sahalara donmek icin bir hayli sabırsız ve oynayamadığı her gun biraz daha siniri bozuluyor. Brezilya kanalı Globo TV’ye verdiği roportajda gelecek yaz bitecek olan sozleşmesi ve milli takıma yeniden donme isteğiyle ilgili konuşan Ronaldo şunları soyledi: “Carlos Dunga gectiğimiz maclarda beni kadroya almadı fakat ben milli takıma donmek istiyorum. Onu anlıyorum, oynamıyorsam beni cağıramaz. Umarım ikisi de en kısa surede gercekleşir. Başlangıcta cok ciddi bir sakatlık gibi gorunmuyordu. Benim icin oynayamıyor olmak cok kotu bir psikoloji. Cok zor zamanlardan gectim. Tek olumlu yanı oğlum’un Madrid’de oynadığını gorebilmekti. Onu sahada gormek bana cok yoğun duygular ve gurur yaşattı.” __________________