Javier Saviola, Real Madrid’de forma giyememesinin milli takıma secilme şansını etkilediğini fakat hicbir zaman takımdan ayrılmayı duşunmediğini acıkladı. Bu yaz Barcelona’dan Real Madrid’e bedelsiz transfer olan Saviola bu sezon yalnızca 7 mata forma giydi ve 2 gol atabildi. Kulupte duzenli olarak forma giyemeyen Saviola, bu yuzden Arjantin milli takımında da yer alamadı. Arjantinli yıldız, Bernd Schuster’in gozune girebilmek ve aynı zamanda da ulkesinin milli takımında tekrar yer bulabilmek icin cok calışmaya kararlı olduğunu belirtti. Kotu bir durumda olsa da asla pes etmeyeceğini belirten oyuncu, "Olumlu duşunmeli ve Real Madrid ve milli takımda tekrar yer bulmak icin cok calışmalıyım. Ben sadece calışmama odaklanacağım ve zaten ikinci takımda olmaktan dolayı oldukca huzursuzum. Ben iyi calışıyorum fakat şartlar boyle. Bir oyuncu, hocasının kendisine inanmasını ister. Bana verilecek hicbir şansın ellerimden kaymasına izin veremem” diyerek formasına kavuşmak icin elinden geleni yapacağının altını cizdi. Arjantinli oyuncu daha sonra, Madrid’e gelirken macların buyuk kısmında forma giyebileceğini ve Barca’da olduğu gibi yedek kalmayacağını duşunerek geldiğini itiraf etti. Kendisine verilecek şansı beklemekten başka caresi olmadığını vurgulayan Saviola “Bir oyuncu her zaman oynamak ister. Takımda cok iyi oynayan iki ya da uc oyuncu var bu yuzden kendimi ispatlamak icin bana verilecek şansı beklemeliyim” diye konuştu. Transfer soylentilerine de değinen golcu oyuncu sadece 4 ay once transfer olduğu bir kulupten ayrılmayı aklına dahi getirmeyeceğini belirterek sozlerini tamamladı. __________________