Gudjohnsen’den Ronaldinho'ya destek
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Gudjohnsen’den Ronaldinho'ya destek
-
15-10-2019, 13:58:41Kayıtlı ÜyeBarcelona forvetlerinden İzlandalı Eidur Gudjohnsen, Sport.es’e yaptığı acıklamada 1-1'lik skorla berabere biten Valladolid macından sonra "Ronaldinho’yu eleştirenlerin bu lÂflarını yemek zorunda kaldıkları"nı dile getirerek takım arkadaşına sahip cıktı. Hafta icinde oynanan ve 1-1 berabere biten Valladolid macı sonrası Barca’nın tek golunun sahibi Ronaldinho’ya, takım arkadaşı Gudjohnsen tarafından destek geldi. İlk olarak takımın genel performansı hakkında yorum yapan forvet oyuncusu, sozlerine şu şekilde başladı: “Valladolid’e karşı niye boyle oynadık anlayamadım ancak takımda bir problem olduğu kesin. Yapmamız gereken şey daha cok takım halinde calışmak. Ayrıca hocamızın soylediği gibi rakibimizin uzerine daha cok gitmeliyiz. Golu bulduktan sonra cok cabuk gevşiyoruz ve oyundan kopuyoruz. Acıkcası deplasman maclarında evimizde oynadığımız gibi oynayamıyoruz." Ronaldinho'ya destek cıkmaktan da geri durmayan Gudjohnsen sozlerine şoyle devam etti: “Ronaldinho’yu eleştirenlere gelince, sanırım onu eleştirenlere en guzel cevabı sahada kendisi verdi. Valladolid karşısında son zamanlardaki en iyi Ronaldinho’yu izledik. Artık eski gunlerine donuyor.” Gudjohnsen, bu sezonki ilk onbir şansının cok az olması ve hatta kendi mevkisi olan forvet yerine daha cok orta sahada tercih edilmesini konularında da hocasına kırgın olmadığını soyledi. İzlandalı şoyle konuştu: “Sahaya cıkmadığınız zamanlar hep iyi nedenler ararsınız. Benim şu an yapabileceğim en iyi şey maksimum duzeyde calışmama devam etmek. Gectiğimiz yaz transfer teklifleri alıyordum ancak menajerime yani babama bunları duşunmek istemediğimi soylemiştim. Yine yaz aylarında gecirdiğim sakatlığımın nedenini bir turlu bulamadık ancak şu an icin kendimi iyi hissediyorum ve umarım tekrar bunu yaşamam.” Aralık ayında takımdan ayrılır mıyım? Acıkcası bilmiyorum ama bunu pek de duşunmuyorum. Barca’yı ve buradaki ortamı seviyorum.” Gudjohnsen Barcelona’ya 2006 yılında Chelsea’den transfer olmuştu. __________________