Turkiye Futbol Federasyonu Yonetim Kurulu Uyesi İbrahim Usta, Trabzonspor'un kendisini TFF delegesi olarak gostermemesinin kendisini rahatsız ettiğini soyledi. TFF Yonetim Kurulu Uyesi Usta, Trabzonspor'un kendisini TFF delegesi olarak gostermemesinden dolayı rahatsız olduğunu belirterek, "Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve yonetimi ile cok samimi olmama rağmen beni delege gostermediler. Bu cok duşundurucudur. Sayın Nuri Albayrak ile ozellikle beni delege gostermesi icin goruştum. Ama kendisi ne hikmetse beni delege olarak gostermedi. Onu kendisine sormak lazım. TFF Yonetim Kurulu Uyesi olduğum icin cok rahat konuşamıyorum" dedi. TFF'de 14-15 Şubat tarihlerinde yapılacak kongre sureciyle ilgili de değerlendirmede bulunan Usta, "Kayserispor ile İstanbul Buyukşehir Belediyespor başkanları aynı gun icersinde aynı tur 4 mahkemeye aynı dilekceyle muracaat ettiler. Bu mahkemelerin 3'u dilekceleri reddediyor. Bir tanesi kayyum atıyor. Kayyum sonunda kongre oldu. Kongrede gundemde olmayan madde ilave edilerek secim kararı alındı. TFF Yonetim Kurulu olarak bundan sonraki surecte mudahil olmayacağımızı ifade etmiştik, bekliyoruz.14-15 Şubat tarihlerinde kongre kararı var. Neler olur bilemiyoruz. Bizler de sizin gibi bekleyip goreceğiz" diye konuştu. __________________