Bursaspor'un Venezuelalı kalecisi Renny Vicente Vega, Yıldırım Belediyesi İlkoğretim Okulu'nda duzenlenen soyleşide, minik oğrencilerin ilgi odağı oldu. Bursaspor Taraftarlar Derneği tarafından duzenlenen soyleşide, oğrenciler tarafından soru yağmuruna tutulan tecrubeli kaleci, tum oğrencileri Bursasporlu olmaya davet etti. Vega, minik oğrencilere eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları yonunde tavsiyelerde bulunurken, ''Ben, hayatımın hatasını yaptım. Eğitimimi yarıda bıraktım'' dedi. Bir oğrencinin, pazartesi akşamı Genclerbirliği ile yapılacak karşılaşma hakkındaki duşuncelerini sorması uzerine, Vega, ''Bu karşılaşma bizim icin cok onemli. Kazanmamız gereken bir mac. Tum takım arkadaşlarım bunun bilincinde. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle kadromuz surekli değişiyor, bu da takım oyununu engelliyor. Ekip olarak oyunumuzu sahaya daha iyi yansıtmalıyız'' yanıtını verdi. Vega, Bulent Korkmaz'ın şu an Genclerbirliği takımının teknik direktoru olduğunun ve Bursaspor'u cok iyi tanıdığının hatırlatılması uzerine ise, ''Onemli değil. Biz de onun uyguladığı taktikleri iyi biliyoruz. Bunun oyuna ve skora etki olacağını zannnetmiyorum. Bizler profesyonel futbolcularız. Formasını giydiğimiz ekibin başarısı icin calışırız'' diye konuştu. ''Şehitler Olmez'' adı altında duzenlediği kampanyada topladığı parayı Mehmetcik Vakfı'na bağışlayan ve mektubuyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Buyukanıt'ı duygulandıran okulun 3-A sınıfı oğrencisi İbrahim Talha Alğan'a imzaladığı yeşil-beyazlı formayı hediye eden Vega, minik oğrencilerin karne sevincine de ortak oldu. Oğrenciler, buyuk ilgi gosterdikleri Vega'ya karnelerini imzalatmak icin birbirleriyle yarışırken minik oğrenci İbrahim Talha Alğan, Vega'ya, Bursaspor'un altyapısında oynamak istediğini soyledi. Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak da, soyleşiye katılan Vega'ya teşekkur etti. __________________