Van Basten: "Ajax beni istiyor"
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Van Basten: "Ajax beni istiyor"
-
15-10-2019, 13:41:19Kayıtlı ÜyeHollanda milli takım teknik direktoru Marco Van Basten, Ajax'ın kendisiyle ilgilendiği yonundeki haberleri doğruladı. Hollanda milli takımı teknik direktoru, Algemen Dagblad gazetesine verdiği mulakatta, "Ajax ile gecen hafta bir goruşmem oldu. Bana kendileriyle calışmak isteyip istemediğimi sordular. Aslında buna cevap vermek icin henuz erken. Anladığım kadarıyla duşundukleri başka bir isim daha var" diye konuştu. Amsterdam kulubunun efsane oyuncularından biri olan Van Basten, 1982 ve 1987 yılları arasında bu formayla cıktığı 172 macta 152 gole imza atmıştı. Euro 2008 sonrası Hollanda milli takım teknik direktorluğunden ayrılacağını tekrar eden futbol efsanesi, Ajax konusuyla ilgili sozlerini, "Onumuzdeki hafta ikinci bir goruşme yapılacak. Fakat muhtemelen ben katılmayacağım. Şu anlık onceliğim milli takımdaki gorevim. Milli takım ve Avrupa Şampiyonası şu anda benim icin onemli olan iki şey" şeklinde surdurdu. Ajax'ın, Van Basten'le anlaşma sağlanamaması durumunda Barcelona'nın hocası Frank Rijkaard'la Rusya milli takımını calıştıran Guus Hiddink'e yonelmesi bekleniyor. __________________