Tuncay satılıyor!
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Tuncay satılıyor!
-
15-10-2019, 13:33:37Kayıtlı ÜyeTuncay satılıyor!Milli yıldızımızın takım değiştirmesine kesin gozuyle bakılıyor. Premier Lig'deki son macında West Ham'a 2-1 yenilerek Championship'e duşen Middlesbrough'da, Tuncay ve Downing gibi yıldızların durumu merak konusu oldu. Bu sezon sergiledikleri futbolla takımlarının en onemli 2 oyuncusu olarak on plana cıkan Tuncay ve Downing'in adları her gecen gun farklı takımlarla anılıyor. Bu konuda acıklama yapan Middlesbrough Teknik Direktoru Southgate, bu iki oyuncuyu takımda tutmanın zor olacağını bildiğini belirterek, "Ne yazık ki kadromuzda buyuk değişiklikler olacak. Biliyorum taraftarlarımızın buyuk bir bolumu benim de gitmem gerektiğini duşunuyor, boyle zamanlar bir teknik adam icin en zor donemlerdir. Ancak buradan da takımla birlikte ayağa kalkmayı başaracağız. Onumuzdeki gunlerde başkanımızla oturup gerekli goruşmeleri yapacağız. Şunu da biliyorum ki Tuncay ve Downing'in takımdan ayrılma şansı yuksek ama eminim ki onların yerlerini doldurabiliriz" dedi. __________________