Santa Cruz Blackburn’den ayrılmakta kararlı
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Santa Cruz Blackburn’den ayrılmakta kararlı
-
15-10-2019, 12:57:14Kayıtlı ÜyeParaguaylı golcu, Blackburn Rovers’tan bu yaz ayrılarak buyuk bir kulube gitmek istiyor. Blackburn Rovers’ın forvet oyuncusu Roque Santa Cruz, Ewood Park’tan bu yaz ayrılmak istediğini acıkladı. Ara transferde Santa Cruz’u İngiltere’ye getiren Mark Hughes, onu bu kez de Manchester City’e getirmek icin girişimlerde bulunmuştu. Hatta City ile Blackburn, 20 milyon avro karşılığında anlaşmaya varmıştı. Ancak mavi beyazlılar Cruz’un alternatifini bulamayınca anlaşma suya duşmuştu. 27 yaşındaki golcu isim, Fox Sports en Latinoamerica’ya yaptığı acıklamada, “Blackburn’deki işim sona erdi. Zaten yonetimimiz de benim buraya geldiğimde ne duşunduğumu biliyordu” dedi. Cruz, sozlerine “Buraya tekrar formumu yakalamak icin gelmiştim. Burayı sıcrama tahtasın olarak kullanmak istediğimi biliyorlardı. Ara transferde pek cok kulup benimle ilgilendi. Bende boylece yeniden buyuk bir kulupte oynayabileceğimi anladım” diyerek devam etti. Paraguaylı yıldız, “Kulubum once beni satmayı kabul etti. Ancak sonra duşme potasında yer aldığımız icin beni satmaya cekindiler. Bunu anlıyorum” diyerek sozlerini noktaladı. Goal __________________