Norvec'in hocası Hareide 'Başturk sakatlanmış, bu haber bizi rahatlattı'dedi. Norvec Milli Takımı, Yıldıray Başturk'un oynamayacağı haberi uzerine rahat bir nefes aldı. Norvecli futbolcular yaptıkları acıklamada "Başturk'un sakatlığı nedeniyle koşamadığını ve takımda yer almayacağını oğrendik. Bu haber bizi rahatlattı. Başturk, orta sahada cok sağlam bir oyuncu" dediler. Ote yandan kapalı kapılar ardında calışan Norvec Milli Takımının teknik direktoru Hareide'nin oyuncularına "Bu mac bizim icin hayati onem taşıyor. Turk casusların gelip idmanımızı ve taktiklerimizi izlemesini istemedim" dediği oğrenildi. Bislett stadyumundaki idmanda, Kaptan Andresen havanın soğukluğu nedeniyle montunu bile cıkarmadı. Andresen'in oynamayacğı kesinlik kazanırken, Hareide orta sahada bir kac oyuncu denedi. Hareide'nin orta sahada Andresen yerine Amexander Tettey'e gorev vermesi bekleniyor. Tettey, Turkiye karşısında mutlaka galibiyet alacaklarını soylerken, takımda Christian Grimstad, Jan Gunnar Solli, Alexander Tettey, Vidar Riseth, Per Ciljan, John Carew Kristofer Haestad gibi oyuncuların ilk 11'de yer alması bekleniyor. 'CAREW, SON 20 YILIN EN İYİ OYUNCUSU' Hareide, Turkiye macında John Carew'e buyuk iş duşeceğini ve kaptanın da golcu oyuncu olacağını belirterek "Carew son 20 yılın en iyi oyuncusu "dedi. Carew, Hareide'nin iltifatına layık olmaya calıştığını belirterek, Elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum. Turkiye karşışında da en iyi mucadelemi sergileyeceğim. Turkiye macı bana cok heyecan veriyor şimdiden kalbim atmaya başladı. Karşılaşmanın kırıcı gecmemesini diliyorum " dedi. Milliyet __________________