Brezilyalı futbolcu sezon sonunda Torino'dan ayrılacağı iddialarını yalanladı.
Juventus'un başarılı orta saha oyuncusu Felipe Melo, Barcelona'nın dunyanın en iyi takımı olduğuna inandığını ancak Juventus'ta forma giymeye devam etmek istediğini soyledi. 2009 senesinde Fiorentina'dan Juventus'a transfer olan oyuncu ilk sezonunda beklentilerin altında kalsa da bu sezon gosterdiği performansla Sevilla ve Real Madrid'in transfer listesine girmeyi başarmıştı. Juventus'ta mutlu olduğunu kaydeden Melo, "Barcelona bence dunyanın en iyi takımı ama ben Real Madrid Teknik Direktoru Jose Mourinho'yu cok beğeniyorum ve onun sayesinde Real'in onumuzdeki sene daha başarılı olacağına inanıyorum. Buyuk takımların benimle ilgilenmesi gurur verici bir durum ama zaten ben de buyuk bir takımda oynuyorum ve burada kalmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Kulubun resmi sitesine verdiği acıklamalarda Lionel Messi'ye de değinen 27 yaşındaki yıldız, "Messi'nin acık ara dunyanın en iyi futbolcusu olduğunu duşunuyorum. Adam senede 40 gol atabiliyor. Gercekten cok buyuk bir yetenek" dedi. Şu anda Serie A'da yedinci sırada yer alan Juventus, onumuzdeki sezon Avrupa kupalarına gitmek icin savaş veriyor. Kaynak : Goal .