Scolari: "Drogba'nın yerine Adriano'yu istedim"
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Scolari: "Drogba'nın yerine Adriano'yu istedim"
-
15-10-2019, 12:52:27Kayıtlı ÜyeLondra ekibinde yaşadığı hayal kırıklığını ifade eden Scolari, Drogba'yı yollayarak yerine sorunlu hayatıyla gundem yaratan Adriano'yu getirmek icin yoğun caba harcamış. Stamford Bridge gunlerini yad eden Chelsea'nin eski teknik direktoru Luiz Felipe Scolari, o gunlerde Didier Drogba'yı yollayarak Adriano'yu transfer etmek istediğini itiraf etti. Soyunma odasının kontrolunu kaybettiğini kabul eden Scolari, Arena Sportv'ye verdiği demecte, "Bir kez kontrolu kaybettim ve hicbir şey eskisi gibi olmadı. Hepsi benim hatamdı. Bu konuda elimden gelen herşeyi yaptım. Bir değişikliğe ihtiyacım vardı. Robinho'yu transfer etmek istedim. Drogba'yı takımdan yollayarak Adriano'yu Londra'ya getirmeye calıştım." dedi. Chelsea'den kovulmasının hayatındaki en buyuk hayal kırıklığı olduğunu belirten Brezilyalı teknik adam, "Drogba'nın sakatlığı esnasında Anelka formunun zirvesine cıkmıştı. Geri donduğunde Anelka'yı kesemedim. Bu yuzden Drogba bana kızgındı. Deco'yu oynattığımdan dolayı Ballack ile de aram iyi değildi. Lisan sorunu yaşıyorduk. Kendimi onlara istediğim şekilde ifade edemiyordum." şeklinde konuştu. Premier Ligi'nde gecirdiği gunleri asla unutamayacağını vurgulayan tecrubeli antrenor, "Ruya gibiydi. İnanılmaz bir ligde mucadele veriyorduk. Oğlum harika bir okulda okuyordu. Harikulade bir yaşantımız vardı. Ayrıldığımız o gunden sonra bana herşey Chelsea'yi hatırlatıyor ve huzunleniyorum." yorumunda bulundu. Kaynak : Goal . __________________