Benitez: "Şampiyonlar Ligi’nden elenmek transferi etkilemez"
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Benitez: "Şampiyonlar Ligi’nden elenmek transferi etkilemez"
-
15-10-2019, 12:51:20Kayıtlı ÜyeLiverpool teknik direktoru Rafael Benitez, Şampiyonlar Ligi’nden elenmeleri durumunda bunun transfere para harcamayacakları anlamına gelmeyeceğini belirtti. Son macında Beşiktaş’a kaybeden Kırmızılar, Şampiyonlar Ligi’ne devam etmek icin Anfield’de oynayacakları macı kazanmak zorunda. Soylentilere rağmen Benítez, kulubun Amerikalı ortakları Tom Hicks ve George Gillett’in yeni transferlere onay vereceğini ifade etti. İspanyol hoca, "Şampiyonlar Ligi’nin transfer politikamızı etkileyeceğini sanmıyorum. Tur atlarsak transferlere daha rahat para ayırabileceğimiz doğru ama bu turnuvanın bizim icin oncelikli amacı para kazanmak değil. Amerikalı ortaklarımız beni bu konuda destekliyor. Ayrıca bizim planlarımız bir yıllık değil. Bir araya geldiğimizde paradan değil gelecekle ilgili planlarımızdan konuşuyoruz," dedi. Elenirlerse bunun kotu bir sonuc olacağını ama her turlu sonuca hazırlıklı olduğunu belirten Benitez, "Bulunduğumuz yer benim icin cok da surpriz değil. Bu turnuvada ufak bir hata bile pahalıya mal oluyor. Gecmişteki başarılarımız yuzunden şu anda elenirsek insanlar eskisi kadar iyi olmadığımızı duşunecek. Kaybetmek her şeyin sonu değil. Beşiktaş macını kazanırsak devamını getiririz. Son 3 macımızı kazanamayıp UEFA Kupası’na devam edersek bu durumu da kabullenmemiz lazım. Şu anda bunları duşunmek icin erken. Diğer takımların da oynamasını beklememiz lazım. Tek yapmamız gereken inanmak,” şeklinde konuştu. __________________