Real’in kızgınlığı gecmedi
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Real’in kızgınlığı gecmedi
-
15-10-2019, 12:50:38Kayıtlı ÜyeReal Madrid futbolcuları Raul ve Sergio Ramos, hakemden sonra bu sefer de Sevillalı oyuncuları sert oyunlarından dolayı eleştirdi. Aldıkları yenilginin haksız olduğunu savunan Raul, “Caza sahası icinde bana yapılan mudahelede kendimi yere atmadım, pozisyon kesinlikle penaltıydı” derken, savunma oyuncusu Sergio Ramos da macla ilgili şunları soyledi: “Benim oyundan atıldığım pozisyonda [Diego] Capel hakemi aldattı, kesinlikle kırmızı kartı hak edecek bir şey yapmadım. Hakemin kararı yanlıştı. Capel’i burdan bir kez daha kınıyorum”. Kazanmalarına rağmen Sevilla tarafında da bir memnuniyetsizlik vardı. Adı acıklanmayan bir Sevillalı oyuncunun, “Hem stadda hem de cevresinde tatsız bir atmosfer vardı. Savaş yapılırcasına başladı mac, bu da macın gidişini etkiledi,” dediği kaydedildi. Bir başkasınınsa, “Poulsen’in Guti’ye yaptığı faulu gordunuz mu? Bir tarafı kırılabilirdi ama hakem pozisyona sesini cıkarmadı,” dediği bildirildi. Sevilla’nın o macta toplam 24 faul yaptığı kaydedildi. __________________