Bank Asya 1. Lig'de mucadele eden Giresunspor'un Kırgızistanlı genc futbolcusu Anton Zemlianukhin, hayalinin Barcelona formasını giymek olduğunu soylerken, "Uzun yıllar daha Giresunspor'a hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.
Giresun'da olmaktan ve Giresunspor forması giymekten buyuk mutluluk duyduğunu belirten Anton Zemlianukhin, "1.5 yıldır Giresunpor'da forma giyiyorum. Giresunspor forması giymekten buyuk mutluluk duyuyorum. Kulubumle 3.5 yıllık daha sozleşmem var. Uzun yıllar daha Giresunspor'a hizmet etmek istiyorum" diye konuştu. Giresunspor taraftarının kendisine olan ilgisinden buyuk mutluluk duyduğunu kaydeden Anton Zemlianukhin, "Burada 1.5 yılda cok guzel gunler yaşadım. Guzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurdum. Kısa zamanda taraftarlarımız beni, ben de onları cok sevdim. Giresunspor forması altında en cok sevdiğim şey, gol attıktan sonra taraftarlara koşmak. Onların tribunde sevincten deliye donduğunu gormek, beni
inanılmaz mutlu ediyor. Onların buyuk ilgisine layık olmaya calışıyorum. İnşallah atacağım gollerle taraftarlarımızı yine sevindiririm" diye konuştu. Anton Zemlianukhin, hayalinin Barcelona forması giymek olduğunu vurgulayarak, "Giresunspor, benim icin ilk yurtdışı deneyimim. Burada kendimi oldukca geliştirdim ve geliştirmeye de devam ediyorum. Daha 18 yaşındayım. Burada tecrube kazanacağıma inanıyorum. Hayalimde bir gun dunyanın en iyi kuluplerinden biri olan Barcelona formasını giymek var. Cok calışıp, bu hayalimi bir gun gercekleştirmek istiyorum" ifadelerini kullanndı. Kırgızistan'ın genc milli takımlarında forma giyen Anton Zemlianukhin, Giresunspor forması altında oynadığı maclarda 8 gol kaydetti.
Ajansspor