Van Gaal'ın geleceği belirsiz
Futbol0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Van Gaal'ın geleceği belirsiz
-
15-10-2019, 12:46:42Kayıtlı ÜyeHannover yenilgisiyle buyuk hayal kırıklığına uğradığını itiraf eden Louis Van Gaal, geleceği hakkında cıkan soylentilere cevap vermekten kacındı. Hannover yenilgisiyle Bavyera ekibindeki geleceği tehlikeye giren Bayern Munih Teknik Direktoru Louis Van Gaal, bu yonde gelen soruları cevaplamaktan cekindi. Oyuncularının yaptığı basit hataların mağlubiyeti hazırladığını belirten Van Gaal, Sky'a verdiği demecte, "Cok fazla hata yaptık. Devre arasında yaptığım değişikliklerle mudahale etmeye calıştım ancak Hannover'in ucuncu goluyle işimiz bitti." dedi. Munih'teki geleceği tehlikeyi giren Hollandalı teknik adam, "Buradaki geleceğim hakkındaki soruları cevaplayacak pozisyonda değilim. Yonetim her zaman arkamda oldu ancak sezon sonunda ne olur bilemiyorum." şeklinde konuştu. Van Gaal'ın takımdan ayrılacağı soylentilerine değinen Bayern Munih Başkanı Karl-Heniz Rummenigge ise, "Bu konuda acele karar vermek istemiyoruz. Bir hafta icerisinde hem Borussia Dortmund'a hem de Hannover'e kaybettik. En kotu sezonlarımızdan birini geciriyoruz. Durumu iyi analiz ederek en doğru kararı vereceğiz." yorumunda bulundu. Kaynak : Goal . __________________