Maradona da Barca'ya hayran
Futbol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Maradona da Barca'ya hayran
-
15-10-2019, 12:41:53Kayıtlı ÜyeArjantin'in teknik direktoru Diego Maradona, son zamanlarda izlediği en iyi takımın Barcelona olduğunu soyledi. Başarılarla dolu kariyerinin bir doneminde Barcelona forması da giymiş olan Maradona, hem takımın oynadığı futbolu hem de teknik direktor Pep Guardiola’yı yere goğe sığdıramadı. İspanyol Marca gazetesine konuşan Maradona, “Barcelona, son zamanlarda gorduğum en iyi topu oynayan takım. Manchester United, Inter, Liverpool ve Real Madrid gibi takımların da guclu kadroları olmasına rağmen, Barcelona hepsinden daha iyi oynuyor. Ayrıca teknik direktorluk konusunda cok da tecrubeli olmayan Pep Guardiola’nın gosterdiği başarıyı da takdir ediyorum” dedi. Her zamanki gibi yine veliahtı olarak gosterilen Lionel Messi’den bahseden teknik adam, “Dun akşam Messi ile konuştuğumuzda, Fransa ile oynayacağımız hazırlık macının onemli olduğunu cunku benim yonetimim altında cıkacağı ilk macı olduğunu soyledi. Ben de onun butun kapasitesiyle oynayacağına inanıyorum” diye konuştu ve ekledi: “Onu, tabii ki Barcelona’da oynadığı mevkide oynatacağım, başka yerde oynatmak aptallık olur. __________________