Beşiktaşlı eski futbolcu Mustafa Doğan, Best FM’den Ozkan Ozturk'e "Mesut Ozil'in kararına saygı duyalım ama belki de gelecekte bu kararından oturu pişmanlık duyacaktır" dedi. Beşiktaşlı eski futbolcu Mustafa Doğan, Werder Bremenli Mesut Ozil’in Almanya Milli Takımı’nı tercih etmesini yorumladı. Mesut’un yeni kuşağın yetenekli isimlerinden olduğunu belirten Mustafa, “Bu karar surpriz oldu benim icin. Ben ay-yıldızı sececeğini duşunmuştum cunku Almanya’da doğsanız bile Turk bir aileden geliyorsunuz, o kulturden geliyorsunuz. Onu bir kenara bırakamazsınız. Eminim zor bir karar oldu ama artık buna saygı duymak lazım’’ dedi. 'BENİM SECENEĞİM YOKTU' Mustafa Doğan kendi donemi ile bir kıyaslama yaparak, “Benim o zaman secme hakkım yoktu. Zorunlu olarak Alman Milli Takımı forması giydim ama hemen belirteyim ki Turk Milli Takımı forması giyememek benim icinde bir burukluk olarak kaldı’’ diye konuştu. Futbolda hicbir oyuncunun oynama garantisi olmadığını da belirten Mustafa Doğan, “O garantiyi ne Low, ne de Fatih Terim verebilir. Mesut’a saygı duyalım ama gelecekte belki pişmanlık da duyabilir bu kararından dolayı’’ diye konuştu. 'İYİ ORGANİZE OLUNMALI' Yetenekli gurbetcileri kazanmak icin bazı calışmalar yapılması gerektiğini de ifade eden Mustafa Doğan, “Her oyuncuyu kazanmak zor tabii ama bazı oyuncuları iyi organizasyon ile takibe alarak, aileleri ile ilişki icinde bulunarak bircok oyuncu milli takıma kazandırılabilir. Bu yolda calışmalar yapılması şart’’ dedi. AJANSSPOR
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Mesut pişman olabilir"