Dunga: “Brezilya’da oynamayı tercih ederim”
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Dunga: “Brezilya’da oynamayı tercih ederim”
-
15-10-2019, 12:41:29Kayıtlı ÜyeBrezilya milli takımı teknik direktoru Dunga, İtalya ile oynayacakları hazırlık macını evlerinden cok uzakta oynamaları nedeniyle şikayetci. Brezilya teknik direktoru Carlos Dunga hazırlık macını İngiltere’de oynamaktan dolayı bir hayli şikayetci. 1994 yılında finalde penaltılarla İtalya’yı yenerek şampiyon olan Brezilya’nın kadrosunda bulunan Dunga, İtalya ile bu kez Londra’da karşı karşıya gelecek. Globesporte.com’a acıklamalarda bulunan Brezilya teknik direktoru, “Brezilya’da oynadığımız macların atmosferi farklı oluyor. Ulkemde kendimi evimde hissediyorum” dedi. Dunga sozlerine, “İngiltere’de kendimi yabancı hissediyorum. Eminim İtalyanlarda aynı hisleri paylaşıyorlardır” diyerek devam etti. Macların nerde yapılacağına federasyonun karar verdiğini belirten Dunga patronlarıyla catışma yaşamak istemiyor. Genc teknik adam acıklamalarına, “Belki ne demek istediğim tam anlaşılmamıştır diye tekrar soyluyorum. Ben ulkemde oynamayı tercih ederim. Ancak federasyonumuzun tercihlerine de saygılıyım” diyerek son verdi. Goal __________________