Ronaldinho, hÂla Serie A’da Inter’i yakalayabileceklerini duşunuyor. Brezilyalı yıldız ayrıca bugun Londra’da oynanacak mac oncesi İtalya’yı uyardı. Bu akşam Londra’da Emirates Stadı'nda karşılaşacak olan İtalya ve Brezilya, 1997’den beri karşı karşıya gelmedi. Milan'lı Ronaldinho’nun, Brezilya’da ilk 11 başlaması bekleniyor. "Kendimi Barca'da olduğumdan daha iyi hissediyorum" Ronaldinho, Ancelotti tarafından dort mac yedek tutulduktan sonra bu macta eleştirmenleri yanıltmak istiyor. La Gazzetta dello Sport’a konuşan Ronaldinho, şunları soyledi: "Şu an kendimi formda hissediyorum ve Milan’da sıkı calışıyorum. Barcelona’da olduğumdan daha iyi hissediyorum" “Eğer daha fazla oynarsam kendimi ispatlayabilirim. Bu macta formumu herkes gorecek ve soz veriyorum, en az bir gol atacağım” "Serie A cok zor" Inter, pazar akşamı Milan’la karşılacak. Bu macta alınacak bir galibiyet ile Milan farkı beş puana indirebilir. “Sezonun bitmesine daha vakit var. Farkı azaltmak cok onemli” “İtalya Ligi cok zor ve en zayıf takımlardan bile puan almak zor oluyor” __________________