R.Madrid’in defansı Pepetakımdan ayrı kaldıktan sonra tekrar sahalara donmekten mutlu. Real Madrid’in defansı Pepe bir sure takımdan ayrı kaldıktan sonra tekrar sahalara donmekten ve Portekiz milli takımına cağırılmaktan mutluluk duyduğunu acıkladı. Sakin oynadık Yaklaşık bir aydır sakatlığıyla boğuşan Pepe, Real Madrid ilk 11’ine geri dondu ve ilk iş olarak Madrid savunmasını hallac pamuğu gibi atan Real Mallorca forvetlerine karşı zorlu bir karşılaşma cıkardı. Madrid temsilcisi 3-2 geriye duştuğu dakikalarda iyi bir atak futbolu sergileyerek maca ortak oldu. Pepe bunun en buyuk sebebi olarak macta geriye duşmelerine rağmen panik yapmamaları olduğunu soyledi. Pepe şoyle konuştu: “Mac boyunca cok sakindik ve macı cevirmesini bildik. Zor bir mactı fakat pozitif futbol oynadık. Calışmaya devam etmeliyiz." Robinho’ya da ovguler yağdıran Pepe “Robinho cok iyi oynuyor. Bence onun oyununu izleyebildiğimiz icin Tanrı’ya şukretmeliyiz. Onemli olan şey, macın kritik dakikalarında baskın oynamamızdı. Bu haftaki 3 puan cok onemliydi cunku millî maclar icin verilecek arada biraz olsun rahatlamamızı sağlayacak” diyerek bu haftaki galibiyetin onemine de değindi. Takıma donuş Kendi oyunu hakkında daha cok sakatlıktan kurtulması ve millî takıma cağırılması hakkında konuşan Pepe “Uzun bir suredir futbol oynamıyordum fakat takım arkadaşlarım ve ailem sayesinde bunu aştım. Sakatken yalnızca iyileşmeyi duşunuyorsunuz. Bazen asla bitmeyecek gibi hissettim. Milli takıma tekrar cağrılmaktan cok mutluyum. Ayrıca Real Madrid formasını tekrar giymek beni cok mutlu etti. Bu buyuleyici atmosferi solumak gercekten cok guzel” sakatlıktan kurtulma surecini boyle ozetledi. __________________