Real Madrid’in Brezilyalısı Robinho, 4-3 kazandıkları Real Mallorca macı sonrası mutluluktan adeta havalara ucuyordu. Brezilyalı oyuncu buna rağmen soğukkkanlılığını koruyarak yine de hem takım olarak hem de bireysel olarak duzeltilmesi gereken noktalar olduğunu belirtti. Atakta iyiydik Dun gece Bernabeu’da tam bir gol yağmuru vardı. Real Madrid, Mallorca’nın korakor mucadelesi karşısında zorlansa da macı kazanmayı bildi fakat kulupte herkesi memnun eden tek nokta ileri hattaki uretkenlikti. Defansta goze carpan bazı bariz hatalar vardı ve Madrid temsilcisi bu hatalar yuzunden macta bir ara geriye dahi duştu. Fakat Schuster’in sezon başında sozunu verdiği atak futbol sayesinde macı kazanan Real Madrid oldu. Robinho, mactan sonra verdiği demecte “Muhteşem bir mactı. Hepimiz iyi oynadık. Aldığımız 3 puan beni cok mutlu etti cunku bu hafta galip gelmemiz cok onemliydi. Yavaş yavaş eksiklerimizi gideriyoruz” diye konuşarak mutluluğunu dile getirdi. Robinho forma giriyor İki gol atıp bir de attıran Robinho mac boyu sol kanatta gosterdiği performansla bu galibiyette onemli rol oynadı. Kendi performansından memnun olduğunu ifade eden Brezilyalı, “Mactaki oyunumdan memnunum. Umarım bu şekilde devam edebilirim. İlk golumu yardımcı antrenorumuz Manolo Ruiz’e armağan ediyorum cunku onun sayesinde son vuruşlarım eskisinden daha iyi” dedi. Marcelo’nun performansına da değinen Robinho “Marcela hÂl cok genc ve duzeltmesi gereken noktalar var. Ben de henuz cok gencim zamanla daha iyi olacağım fakat bence daha da iyi olabiliriz. Kendimi geliştirmeye devam etmeliyim. Real Madrid’de kupalar kazanmak icin savaşmalıyım, cunku dunyanın en iyi takımı Real Madrid” diyerek sozlerini iddialı bir şekilde bitirdi. __________________