Hernan Crespo transfer teklifleri aldığını ancak Parma'dan ayrılmak istemediğini soyledi.
Parma'nın golcusu Hernan Crespo, takımıyla yeni sozleşme imzalamak istiyor. SkySport24'e konuşan 35 yaşındaki Arjantinli oyuncu, "Sezon sonunda kontratım sona eriyor, ama ben burada kalmak istiyorum, cunku kendimi bu kulup icin onemli hissediyorum. Bazı transfer teklifleri aldım, ancak şimdilik bu teklifleri askıya aldı. Benim onceliğim Parma. Oncelikle ligde iyi sağlam bir konuma gelmeliyiz, gerisine sonra bakacağız. Bundan sonra kulubun planlarını dinleyip, ona gore hareket edeceğim." ifadelerini kullandı. Sampdoria galibiyeti ile kume duşme hattının 4 puan uzerine cıkan Parma icin her puanın buyuk onemi olduğunu vurgulayan Crespo, "Bu galibiyete gercekten cok ihtiyacımız vardı. Bu sayede onumuzdeki maca kadar gececek olan 2 haftalık surede rahatlayabileceğiz. Kume duşme hattı macını kazanmak cok guzeldi. Boyle onemli bir macı kazanmak, bizi Bari macına en iyi şekilde hazırlayacaktır." şeklinde konuştu. Hernan Crespo sezon başında Genoa'dan ayrılarak Parma'ya transfer olmuştu. Goal