Burada mutluyum! Beşiktaş kaptanı Guti ayrılacak soylentilerine nokta koydu ve ekledi: Buraya kimse icin gelmedim NTVSPOR'a konuşan Guti, Bernd Schuster'in ayrılmasının ardından cıktıkları ilk mac olan Kayserispor karşılaşmasını kazandıklarını belirterek, "Tayfur Havutcu'yla guzel başladık. Kayserispor macındı kazandık. Bundan sonra guzel şeyler duşunmenin zamanı" dedi. Ayrılacağı soylentilerine de cevap veren İspanyol futbolcu, "Oncelikle burada cok mutluyum. İlk olarak bu seneyi guzel bitirmek istiyoruz. Bunun icin de ilk hedefimiz Turkiye kupasını kazanmak. Ayrılmak gibi bir duşuncem yok. Zaten kulupte farklı bir goruş olursa ve varsa bunu bana iletirler. Ama burada mutluyum. Ben buraya kimse icin gelmedim, kimse icin de gitmem" şeklinde konuştu. Beşiktaş'ın kaptanı olmak nasıl bir duygu soruya ise Guti, "Benim icin cok onemli ve gurur verici bir olay. Kaptanlık konusunda da takım arkadaşlarım da bana destek veriyor ve yardımcı olmaya calışıyorlar. Takımda sadece kaptanın yaptıklarıyla olmaz. Bunun icin de herkes uzerine duşen gorevi yapıyor" ifadelerin kullandı. Bu sezon en cok uzulduğu mac hangisi oldu soruya ise Guti şu yanıtı verdi: "Tek bir mac soylemek gercekten cok zor. Birdenfazla macta uzulduk. Ozellikle son haftalarda Fenerbahce ve Trabzonspor gibi elimizde tuttuğumuz macları kaybetmemiz cok uzucu. Dinamo kiev macı da cok uzucu. Taraftardan tek istediğimiz bize bu şekilde devam etmeleri ve bize destek vermeleridir." GUTI'YE ODUL Marmara Universitesi oğrencilerinin kurduğu Marmaralı Beşiktaşlılar Derneği, siyah-beyazlı kulupte yılın en iyilerini secti. Marmara Universitesi Goztepe Yerleşkesi'nde duzenlenen odul toreninde oğrencilerin sectiği en iyiler odullerini aldı. Siyah-beyazlıların İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, ''yılın en kariyerli futbolcusu'' secildi. Beşiktaş Kulubu Asbaşkanı Serdal Adalı ise ''yılın en başarılı yoneticisi'', hentbol takımı ise ''yılın en başarılı takımı'' odullerine layık goruldu. Yerleşkedeki konferans solununda gercekleştirilen torene Adalı, Guti ve hentbol takımı oyuncuları katıldı. -ADALI: ''ALDIĞIM İLK ODUL''- Salondaki taraftarların buyuk sevgi gosterilerinde bulunduğu ve ''Transferin kralı Serdal Adalı'' diye tezahuratta bulunduğu Adalı, odulunu aldıktan sonra yaptığı konuşmada, ''Bu benim aldığım ilk odul. Başta başkanım olmak uzere bu odulu yonetim kurulumuz ve transfer komitesindeki arkadaşım Cengiz Zulfikaroğlu adına alıyorum. Teşekkur ediyorum'' dedi. Oğrenciler, daha sonra Adalı'ya ''Adalı bize Messi'yi al'' diye tezahurat yaptı. KAYNAK : HT SPOR __________________