Son donemde adı Real Madrid ve Manchester United ile anılan Daniele De Rossi, Roma'da mutlu olmadığını soyleyerek, kendisini cok seven taraftarında şok etkisi yarattı. De Rossi'nin de, kariyerini Totti gibi kulupte tamamlamasını bekleyen Romalılar, şimdi gelişmeleri bekliyor. [IMG]http://img651.**************/img651/1474/derose466w.jpg[/IMG] Daniele De Rossi, Francesco Totti gibi Roma'nın sembol isimlerinden... 27 yaşındaki futbolcu, 10 yıllık kariyerinin tamamını Roma'da gecirdi. Saha ici ve dışında pek cok sorunla anılsa da, Roma taraftarı De Rossi'ye her zaman sahip cıktı. Ancak orta sahada savunmaya donuk gorev yapan De Rossi, taraftarın artık kendisini eskiden olduğu gibi desteklemediği goruşunde... De Rossi, "Roma taraftarı eskiden bana kendinden biri gibi davranırdı. Ancak Roma'da birşeyler değişti. Son 1.5 yıldır gurur duyacağım sozleri kendi taraftarımdan değil; başkalarından duyuyorum. Kendimi yaralanmış hissediyorum" diye konuştu. Daha once oğlunun asla Roma'dan ayrılmayacağını soyleyen genc takım antrenoru Alberto De Rossi ise, "Oğlum boyle konuşuyorsa bir sebebi vardır" sozleriyle ayrılığa yeşil ışık yaktı. De Rossi'nin acıklamaları tam da, adı Real Madrid ve Manchester United ile anılırken geldi. Roma taraftarı, yıldız futbolcunun sezon sonunda 2 buyuk kulupten birine gitmek icin cıkış yolu aradığını duşunuyor. Kaynak : ntvspor.net