Aquivaldo Mosquera, Cumartesi gunu oynanan ve Sevilla’nın galibiyetiyle biten mac sonrası Real Madrid’in mazeretlere sığınmak yerine mağlubiyetin nedenini kendinde aramasını soyledi. Kolombiyalı defans oyuncusu, Bernd Schuster ve Madridli birkac oyuncunun mac sonrasında Sevilla’yı ve hakemi eleştirmesine bir anlam veremediğini dile getirdi. “Mağlup olduğunuz zaman sucu kendinizde aramalısınız. Rakibe ve ozellikle hakemlere yuklenmek cok gereksiz. Bu tip hakem polemiklerine girmek istemiyorum. İnsanlar duşuncelerini aktarmakta serbestler ancak macı biz kazandık ve onemli olan da bu.” Sevilla formasını sadece beş kez giyen Mosquera Madrid’e karşı forma giyme şansını Federico Fazio’nun sakatlanmasıyla buldu. “Madrid karşısında forma giymek beni cok sevindirdi. Şimdi kendimi cok daha iyi hissediyorum. Umarım takımıma hizmet vermeye devam ederim.” Şampiyonlar Ligi’nde Carşamba gunu oynayacakları mac icin sabırsızlanan Mosquera, Steaua’nın Sevilla’yı zorlayacağını savundu. “Kendi evlerinde bizi zorlayacaklardır. Ozellikle taraftar desteği bu tip maclarda cok onemli bir faktor. Dort takım arasında birinciliğe en yakın takımdan biri onlar bu nedenle bu macta cok dikkatli olmalıyız.” __________________