Ergun Gursoy teLegoLde patLadi..
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Ergun Gursoy teLegoLde patLadi..
-
15-10-2019, 12:27:08Kayıtlı ÜyeGunLerdir KonusuLan, TartisiLan, DuyumLarLa YaziLan HaberLere Ergun Gursoy 7/2/2005 Pazar Gunu teLegoLde canLi Yayinda Cevap Verdi.. teLegoL Yorumcusu ve GS Uyesi oLan Gokmen Star Gazetesinde Gs'yi Yerden Yere Vuran Yazisinda Ergun Gursoy iLe yuzLesince inanin Kuzu kesiLdi.. Ergun Gursoy, Gokmene Resmen istiyorsan soyLe UyeLigini aLaLim Dedi.. Suat Usta oLayi : Suat Usta Gs'nin maLidir.. Kotu Oynasin iyi Oynasin Bize Karsi Oynamasini istemedik.. haLbuki Art niyetLi oLsak baLic'ede Oynama derdik, Biz baLici Sattigimiz icin oLay Bizden Cikmistir.. ister OynatsinLar ister OynatmasinLar Dedi.. Hagi'nin Beni Buraya Kariyerim Getirdi Yorumuna ise, Haginin Kariyeri futboLcuLugunda Vardir.. Teknik DirektorLugunde degiL.. Hagi'yi KargaLar Getirdi o zaman gaLatasaray'a Dedi.. Ben Yonetici oLarak Kendi aLanimda Gorevimi Yapiyorum Dedi.. Bursa Macindaki Taraftari AyarLayip Bagirtma oLayi KesinLikLe Bizde oyLe Birsey Yok Dedi.. oyLe Birsey oLsa Neden Umit'i Saidou'yu SataLim.. Bu Tezahurat Sanki onLari Gerimi Getirecekti? Hocamiz Ne istediyse oNu Yaptik.. beLki Taraftarin Umit Gibi Saidoyu Gibi iyi Oyuncu Varken bunLari Takimdan Cikartip Petreyi Kadroda ve iLk 11de Gordugu icin Vermis oLdugu Tepki oLabiLir.. Hocamiz Kimi istediyse Gecde oLsa Yerine Getirmeye caLisiyoruz Dedi.. Hasan Kabze, 2 Ligde Oyniyan bir futboLcu icin 1 miLyon 750 bin doLar Para Coktur Dedi.. BaskanLari Hep Bizi oyaLadi, Fiyat Konusunda Dedi.. En sonunda 750 bin doLara aLdik Bu futboLcuyu.. Teknik Direktorumuze Saygimiz Yoksa, Neden 2 Ligdeki futboLcuya 750 bin doLar vereLim? istedi Gecde oLsa aLdik Dedi.. Hakan Yakin, Kendisini ispatLamis Bir Oyuncu Bu Oyuncunun Gs'ye Hic Bir sekiLde maLiyeti oLmamistir.. Gs Uyesi oLan Gokmene Bir hayLi Kizgin oLan Gursoy, Star Gazetesindeki YaziLarinda Hedef Benmiyim ? Bazi KisiLer Yuz Yuze degiLde Ancak boyLe Yazmasini biLir Dedi.. Bu YaziLarindaki Hedef Benmiyim Gokmen Dedi? Gokmen o Ara Kizardi ve Kuzu kesiLdi.. Yok EE Sey Mey diyerek Konuyu Habire Baska yerLere Cekti.. Araya Giren Ziya Agabey, Yahu Adam sana Soruyor Benimi Hedef aLdin Neye gore Yazdin Bir yanLisLik varsa Ozur diLe Diyor Sen Konuyu Baska yerLere Cekiyorsun dedi.. Gokmen ise Sanane Kardesim Sen Avukatimisin oNun Diyerek Ziya Abiyi Bozmaya caListi.. Benim ve Baskanimin teL'i Aciktir, Ne Soruyorsaniz Arayin Sorun Cevap VereLim.. Hic Kimse Ben oyLe Duydumda, Duyum aLdimda Demesin Dedi.. Ribery'i Sakat DiyenLer Yarin fLorya ya geLsin izLesin Dedi.. Not: YaziLarimda Bazen atLatma oLabiLir.. Yani Yazi aLinti degiLdir Tv'den izLeyip DuydukLarimi akLimda oLanLari Yazdim.. Zaten izLiyenLerde Yazar.. __________________