Mahalle: Dostluk Takım: Paylaşmak Futbol: Huzun Abi: Soz sahibi Arkadaş: Şarkı Saha: Duz alan Hakem: Saygı Ceza sahası: Eldiven Kale Direği: Yalnızlık Taraftar: Alkış Gece macı: Miyop Bayrak: Gokkuşağı Yağmur: Uşumek. Ben kaleciydim durduğum yerde uşurdum. Sotka-Faroz: Mağlubiyet Şenol Guneş: Zeus Cemil Usta: Kayan ilk Kutup Yıldızı Trabzon: Dukalığı yıkmak Spor Yazarı: Mahallenin En Şık Abisi Kitap: Devre arası Kaleci: Nazım; Hic bir zaman kaleyi terk etmez. Guvenebilirsin ona... Sol Bek: Can Yucel; Aman dikkat Nazım'ı lafa tutar gol yedirir... Libero: Orhan Kemal... Sağ Bek: Ahmet Muhip Dranas; Cok fazla iş duşmez tribundeki Fahriye Abla'ya şiir dizer... Ortanın Solu: Aziz Nesin; İleri geri kavgasını cok iyi biliyor... Sol İc: Yakup Kadri Karaosmanoğlu; Ankara romanında bugunleri gormuş ileri iyi top atıyor... Oyun kurucu: Basri; İnce, zarif, teknik adam. Sağ ic: Metin Oktay; Cok capkın, golcu, guzel adam. Yakışır edebiyat alemine... Sağ Dış: Lefter; Kıvrak adam İleri ikili: Orhan Veli-Cemal Sureya; Son noktayı koymayı en iyi beceren adamlar oldukları icin Spor Yazarı-Kritikci: Cenk Koray Spiker: Orhan Boran-Yuki ikilisi anlatsın macı. Hakem: Vedat Gunyol: Doğru adamdır. Hayatı boyunca doğruları soylemiştir Teknik Direktor: Salah Birsel: Tam bir teknik direktor havası var onda. Tek secici. Mac Gozlemcisi: İslam Cupi Şeref Tribunu: Şeref Tribunu olmasın, ama mac Şeref Stadı'nda oynansın. Oraya gelenler halkla ic ice otursunlar... Tribun: Karıncaezmez Şevki, Hulusi Kentmen, Vahi Oz, Necdet Tosun, Cevat Kurtuluş Bir de Rıfat Ilgaz Hababam Sınıfı'nı toplasın gelsin... __________________