Dun gece ezeli rakibi Barcelonayi 4-2 yenen Real de sezon sonu transfer donemi cok yogun gecicek gibi. Tum zamanlarin en cok yildiz bulunduran takimi Real de buyuk bi yapilanma olucak gibi. İki sezon once Abromovic'in 200milyon dolar gozden cikardigi halde Real Madrin'in satmadığı sembol ismi 27 yaşındaki Raul , ''Takımda kalmak istiyorum ama takımımın daha iyi yerlere gelmesi icin benden ozveri istenirse bunu yaparım'' diye konuştu. Son donemde yapılan kamuoyu anketlerinde taraftarların takımda gormek istemediği Luis Figo ve David Beckham ile birlikte 3. sırayı alan Raul, kararın ne taraftarlarda ne de basın organlarında olduğunu yalnızca kulubun istekleri doğrultusunda hareket edeceğini acıkladı. İspanyol basının da, takımda huzursuz olduğunu her hareketiyle belli eden Ronaldo'nun yonetim tarafından da biletinin kesildiğini yazdı. Inter'den Adriano ile takası gundeme gelen Ronaldo'nun İtalya'ya donuşu pek mumkun gozukmuyor. Cunku Mavi - Siyahlı taraftarlar Fiorentina macında actıkları "Ronaldo seni Milano'da turist olarak bile gormek istemiyoruz" pankartıyla tutumlarında ne kadar kararlı olduklarını gosterdiler. David Beckham cocuklarının gazeteciler tarafından taciz edildiğini one surerek, "Yaşadıklarım oturup, benim İspanya'daki geleceğimi duşunmemi gerektirecek olaylar" diyerek ayrılık sinyali verdi.. Sezon sonunda Figo ve Roberto Carlos'unda takımdan ayrılacağı soyleniyor. __________________