1995 yılından sonraki milli takımımızın inanılmaz yukselisi malum.gecen 10 yıllık surecte artık milli takım dunyada yeri olan korkulan bir takım.bu surecte bir cok kisinin emekleri var.ama baş aktor hakan şukurdur bence.95 yılından sure gelen milli maclara baktıgımızda o ismi gorucez.attıgı mucize gollerle milli takıma hayat veren gercek bir golcu.bir futbolcu bir ulkenin kaderini ancak bu kadar degistirebilir.o macları tekrar izledigimde goruorumki h.şukur olmasaydı suanda arnavutluktan oteye giden bir takım olmıyacaktık.mac icinde yaptıkları hareketleri ders kaseti olacak nitelikte kafaya cıkısı,pas dagıtısı,kosuları ve bircok ozelligiyle.ve milli maclarda inanılmaz savunulmasına ragmen.zaten ona odaklanıldıgından gol atmadıgı maclarda bile arkadaslarına bos alanlar acarak gollerin gizli hazırlayıcısı olmustur.cok gol kacırıyor diye eleştiriliyor.ama zaten onları atmış olsaydı.dunya tarihine damgasını vururdu.stada gidip onu izlemek bambaska.suanda milli takımda olmaması dogal.eger hakan şukur kendi milli takımı bırakıp ben genclere yol acmak istiyorum deseydi krallıgına krallık katardı diye dusunuyorum.ben bir futbol severim ve fenerbahce taraftarıyım.bence hakan şukur 1995-2002yıllarına damgasını vurmus.turk futbol tarihini degistirmis bir futbolcudur. __________________