Inıesta'dan 6 Yıllık Kontrat
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Inıesta'dan 6 Yıllık Kontrat
-
15-10-2019, 12:22:19Kayıtlı Üyeİspanya La Liga ekibi Barcelona'nın İspanyol Milli futbolcusu Andres Iniesta, Katalan ekiple olan mevcut sozleşmesini 2014 yılına kadar uzatarak transfer soylentilerine son noktayı koydu. Real Madrid ve Chelsea gibi dev kuluplerin gundeminde uzun sure kalan Iniesta, Barcelona'nın resmi internet sayfasına yaptığı acıklamada, "Kariyerimin en mutlu gunlerinden birini yaşıyorum. 30 yaşına gelip gecen surede ne kadar başarılı işlere imza attığıma bakmak istiyorum. Bu gercekten mutlu edici bir durum" dedi. Barcelona kulubu başkanı Joan Laporta ise yaptığı acıklamada, "Bu hem Barca hem de oyuncu icin tarihi bir gun. İki tarafın da aynı anda hayallerini uzatma kararı aldıkları bir gun. Geleceği Barcelona'da olan bir futbolcu. Kendisini ornek alınacak biri olarak goruyorum cunku A takımda oynayarak tum futbolcuların ruyalarını susleyen başarılara imza attı" dedi. Barcelona'nın alt yapısından yetişen ve 2002 yılının Aralık ayından beri A takımda oynamaya başlayan 23 yaşındaki futbolcunun eski sozleşmesi 2010 yılına kadar devam ediyordu. Bordo mavili ekipte toplam 186 macta gorev alan ve 2 lig ve 1 defa da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşayan ortasaha futbolcusu, bu sezon ise 30 macta sahaya cıkıp, 3 kez fileleri havalandırmıştı. İspanya Milli takım forması altında ise 11'i Euro 2008 elemelerinde olmak uzere 20 maca cıkan ve 5 gol kaydeden Iniesta'nın, 60 Milyon Euro olan bonservis bedelinin ise 150 Milyon Euro'ya cıkartıldığı acıklandı. __________________