Liverpool teknik direktoru Rafa Benitez, Premiership’teki rakipleri Arsenal ve Chelsea’nin, Liverpool’un Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarını kıskandıklarını soyledi. Liverpool taraftarları lig şampiyonluğunu ilk hedef olarak belirlerseler de, Benitez takımın başına gectiğinden beri cok daha buyuk hedeflere ulaştıklarını soyledi. İspanyol teknik adam, "Kac takım şampiyonlar ligi kupasını kaldırabilmiştir? Bu cok buyuk bir kupadır ve kazanması diğerlerine oranla cok daha zordur," diyerek başarılı olduğunu im ederken, sozlerinin devamında, "Hedefimiz Premier Lig cunku Şampiyonlar Ligi'ni zaten kazandık. Arsenal ve Chelsea’ye sorarsanız en cok kazanmak istedikleri kupa Şampiyonlar Ligi kupasıdır. 18 yıl aradan sonra ligde şampiyon olmak istiyoruz ancak once istikrarı yakalamalıyız," dedi. 2008’de 4 kez berabere kalan Liverpool, ilk macını kazanmak icin bu akşam West Ham deplasmanında olacak. Benitez sozlerinin sonunda şunları soyledi: "Buraya kulubu ileriye goturmeye geldim ve burada ne yapmak istediğimi ilk gunden soyledim. İlk 3 sene hedefimiz şampiyonluğa oynamaktı ve bu sure zarfında 4 kupa kazandık, 7 kez de final oynadık. Gelişme kaydettiğimiz acık. Tam 15 senedir şampiyonluğa oynayamıyoruz. Ben geldiğimide 21 yıldır Şampiyonlar Ligi kupasını alamıyorduk. Daha iyiye gidiyoruz ancak bu yeterli değil." __________________