"TFF'yi mahkemeye vereceğim"
Futbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- "TFF'yi mahkemeye vereceğim"
-
15-10-2019, 12:17:51Kayıtlı ÜyeBu sezon Turkcell Super Lig'de Bursaspor ve Genclerbirliği'ni calıştıran, her iki kuluple de anlaşma konusunda ihtilafa duşen Bulent Korkmaz, Lig TV'de yayınlanan "Futbol Gundemi" programında ilginc acıklamalar yaptı. Lig TV'de yayınlanan "Futbol Gundemi" programına telefonla bağlanan Bulent Korkmaz'ın acıklamaları şu şekilde: "Genclerbirliği ile 2.5 senelik kontrat imzalamıştık. Genclerbirliği, bu anlaşmanın sonuna kadar arkasında duracağını soyledi. 'Şartlar ne olursa olsun' dendi. Biz goreve başladığımızda ligin bitmesine 6 hafta vardı. Kadrodaki oynucularla lige ve kupaya devam ettik ve ara transferde de takviye yaparak takım olma huvviyetine kavuşturduk. Oyun olarak cok iyi oynuyorduk ama Bursaspor macından sonra gorevi bırakmamı istediler. Ben de 'Bu takım cok iyi olacak' dedim ve gorevime son vermedikleri surece gorevi bırakmayacağımı soyledim" "BANA GORE HER ŞEY COK İYİYDİ" "Bana gore takımda fizik-kondisyon gibi problemler kalmamıştı ve herşey cok iyi gidiyordu. 3 tane Kupa macı oynadık ve cok iyi oynadık. OFTAŞ macında da ezici oynadık ama mac berabere bitti.C.Rizespor karşısında farklı kazandık. Bana gore herşey cok iyiydi. Oyle olmadığını duşunsem zaten kendim gorevi bırakırdım. Gelecekle ilgili cok umutluydum. Bıraktığım takım da cok iyi durumda zaten." "COZUM OLMAZSA TFF'Yİ MAHKEMEYE VERECEĞİM" "OFTAŞ macından sonra da gorevi bırakmamı istediler ama herşey iyi gorunduğu icin bırakmadım. Ben gorevi bırakmadım, sozleşmem feshedildi. Futbolcular ve teknik direktorler icin yılda iki kez değişiklik hakkı var ancak kulupler icin sınır yok. TFF Futbolun başındaki kurumsa kuluplerre de sınırlama getirilmeli. Bizim başımızdaki kurum TFF'yse gerekli duzenlemeleri de yapmalı. Ben sozleşmem feshedilmişse, istediğim halde neden bir takım daha calıştıramayayım. Sozleşmem kulup tarafından tek taraflı olarak feshedilmişse ben neden başka bir kulubu calıştıramayayım. Bununla ilgili bir cozum getirilmezse ben TFF'yi mahkemeye vermeyi duşunuyorum." kaynak: ajansspor __________________