Barış: Milli formayı giymek istiyorum 16 Ocak 2008 16:54 Barış Ozbek ile Mehmet Topal, Galatasaray Store'da taraftarlara imza dağıttı... Sarı-Kırmızılı ekibin genc yıldızları basın mensuplarının sorularına şu yanıtları verdiler: Galatasaraylı futbolcular Barış Ozbek ile Mehmet Topal, Beyoğlu'ndaki Galatasaray Store'da taraftarlara imza dağıttı. Hayranlarının ilgisiyle karşılaşan futbolcular, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Barış, bir soru uzerine daha once Almanya Umit Milli Takımı'nda forma giydiğini tekrarlayarak, ''Bunu daha once de soylemiştim. Umit milli oldum, ancak yaşım gereği hala Turkiye (A) Milli Futbol Takımı'nda oynama şansım var. Bu konuda bazı yanlış anlaşılmalar da oldu. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda forma giymek istiyorum'' diye konuştu. Galatasaray'da vazgecilmez oyuncular arasına girdiğinin dile getirilmesi uzerine Barış, ''Ben Galatasaray'a geldiğimde 'Oynamak icin geldim' demiştim, oynuyorum'' dedi. ''BAYER LEVERKUSEN ALMANYA'DA KORKULAN BİR TAKIMDIR'' Barış, UEFA Kupası'nda eşleştikleri Bayer Leverkusen'in cok guclu bir ekip olduğunu vurgulayarak, ''Bayer Leverkusen Almanya'da korkulan bir takımdır'' ifadesini kullandı. Rakibin fizik kondisyon ve disiplin acısından cok iyi olduğuna dikkat ceken Barış, ''Ama biz de gucluyuz. Eksik oyuncularımızın da takıma dahil olmasının ardından Bayer Leverkusen'i eleyeceğimize inanıyorum'' şeklinde konuştu. MEHMET TOPAL: ''ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRDİM'' İmza gunune katılan oyunculardan Mehmet Topal da Linderoth'un sakatlığında kendisine gelen şansı iyi değerlendirdiğini soyledi. Mehmet, takım arkadaşının şanssız bir sakatlık yaşadığını belirterek, ''Aynı bolgede oynayan bir oyuncu olarak şans bana doğdu. Kendimi her zaman hazır tutuyorum. Bu şansı iyi değerlendirdim'' dedi. Galatasaray'ın ilk yarının sonlarına doğru pozisyona girme sıkıntısı yaşadığı goruşune katılan Mehmet Topal, ''Sakat oyuncuların cokluğu nedeniyle genc arkadaşlara fırsat geldi. Biz birbirimizi iyi tanıyan futbolcularız. Galatasaray buyuk bir camiadır. Yaşanan sıkıntıları cabuk atlatıp yeniden cok iyi oynamaya başladık'' diyerek sozlerini tamamladı. __________________