Hyypia: “İstanbul kariyerimin ozeti” Hyypia, 10 yıl suren Liverpool kariyerinde en unutulmaz anları 2005 yılında Milan ile İstanbul’da oynadıkları Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadığını acıkladı. Liverpool kariyerini tamamlayarak Leverkusen'in yolunu tutan Sami Hyppia, İngiliz deviyle en unutulmaz macını acıkladı: İstanbul'da Milan ile oynadıkları 2005 Şampiyonlar Ligi finali! 1999 yılında Willem II’dan Liverpool’a gelen futbolcu 10 yıl suren Anfield macerasına pazar gunu oynanan Tottenham macıyla nokta koydu. The Liverpool Echo’ya acıklamalarda bulunan 35 yaşındaki Finlandiyalı futbolcu,"Her futbolcu Şampiyonlar Ligi finali oynamak ister. Ben bunu başardım ve kupayı kaldırdım. Hem de unutulmaz bir mac sonunda" dedi. 2005 yılında İstanbul’da Milan ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi final macını unutamadığını belirten Hyppia, "3-0 geriden gelerek kupayı kaldırdığımız finali bir cok taraftar gibi ben de asla unutmayacağım. O mac sanki benim kariyerimin ozeti gibiydi. Liverpool’da kotu gunler de gecirdim; ancak aklımda sadece iyi olanlar kaldı" diye konuştu. Goal.com __________________