Kartal Yuvası satış rekoru kırdı
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Kartal Yuvası satış rekoru kırdı
-
15-10-2019, 12:12:44Kayıtlı ÜyeKartal Yuvası satış rekoru kırdı Beşiktaş ile Galatasaray takımları arasında gecen hafta sonunda oynanan derbi macta, BJK İnonu Stadı'nda bulunan iki Kartal Yuvası mağazasında ciro rekoru kırıldığı bildirildi. Siyah-beyazlı taraftarların, başta Fortis Turkiye Kupası icin cıkarılan tişortler olmak uzere tum koleksiyonlara buyuk ilgi gosterdiği ve iki mağazanın, acıldığı tarihten bu yana en yuksek satış rakamına ulaştığı kaydedildi. Beşiktaş Kulubu Pazarlamadan Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Hakan Aksoy, taraftarların lisanslı urunlere ilgisinin her gecen gun artmasının, kulup ve camia tarafından buyuk bir memnuniyetle izlendiğini kaydederek, şunları soyledi: ''Korsan urun kullanan taraftarlarımızın bundan vazgecmesi icin en etkili yontemin, lisanslı urun kullanan Beşiktaşlılar tarafından engellenmeleri olduğunu biliyor ve herkesi boyle davranmaya davet ediyoruz. Beşiktaşlılık ruhu ve duruşu olan herkes, urunlerimize sahip cıkarak, Beşiktaşımızın geleceğine, değerlerine sahip cıkarak, geleceğin mirasına hizmet edecektir. Beşiktaş'ın geleceğine sahip cıkan buyuk Beşiktaş taraftarına şahsım ve Beşiktaş Yonetim Kurulu adına bir kere daha teşekkurlerimizi sunuyorum.'' AA __________________