Carlos: Ronaldinho gelmez Fenerbahce’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, sarı lacivertli takımın bu sezonki kotu performansının nedenlerini acıkladı. Carlos, Ronaldinho’nun Turkiye’ye gelmesinin cok zor olduğunu soyledi!. Lig TV’nin İtalya temsilcisi Dundar Keşaplı’ya konuşan Roberto Carlos, adı Fenerbahce ile anılan Ronaldinho’nun Turkiye’ye gelmesinin cok zor olduğunu soyledi!.. İşte Roberto Carlos’un acıklamaları: “Sezon oncesi teknik direktor değişti, Mehmet Aurelio gonderildi ve Başkan, Aragones ile anlaştı. Avusturya’da yağmurlu bir hava vardı ve sezon başı tam olarak iyi hazırlanamadık. Beşiktaş ve Galatasaray’ı yendik ama Genclerbirliği ve Bursa’ya kaybettik. Bu bizi sıralamada aşağıya itti. Fenerbahce, Turkiye’nin en buyuk kulubu. Başkanla da konuştum ve kariyerimi Turkiye’de noktalamak istiyorum. Şu an 36 yaşındayım ve 3 yıl daha oynarım. 39 yaşıma kadar oynamak istiyorum Brezilya’dan beni 5 futbolcu aradı ve Turkiye’nin nasıl olduğunu sordu. Onlara Turkiye’nin en buyuk kulubunun Fenerbahce olduğunu soyledim. Dunyada mali bir kriz var ve Ronaldinho’yu getirmek cok zor. Dunya uzerinde pek cok iyi oyuncu var ancak Ronaldinho’yu Turkiye’ye getirmek kolay değil. Milliyet __________________