Teknik direktoruyle bir turlu yıldızı barışmayan Guti, icini doktu. Guti’nin, Real Mallorca karşısında oynatılmamasıyla ilgili olarak bircok senaryo cizilmişti. Real Madrid’in başarılı orta saha oyuncusu ise olayı kendi acısından anlattı. Bernabeu’da yaşananlar hakkında acıklamalar yapan Guti, diğer konularda da fikrini belirtti. Radyo Marca ile konuşan yapan oyuncu, roportajda şunları anlattı. Pazar gunu Real Mallorca karşısında oynamaması ile ilgili olarak, “Cumartesi gunu teknik direktorden izin istedim ve o da bana izin verdi. Pazar gunu ise, oynayabileceğimi soyledim fakat Ramos, benim yerime oyuncu sectiğini ve kadronun hazır olduğunu soyledi. Sonucta her şey onun sorumluluğunda” dedi. Ramos’un dedikleri hakkında duşunceleri sorulan Guti, “Mactan once teknik nedenlerden o-dolayı beni oynatmadığını soylemişti ama 3-1 yenildikten sonra işler değişti. Zaten kendisi cok fırsatcı bir insandır. Butun sezon da boyleydi zaten. Arkadaşlarım bile niye oynamadığımı bilmiyor. Onlar da gercekleri biliyor ve beni destekliyorlar. Oynamadığım dort mac ve dordunde de yenildik. Ama suc sanki benimmiş gibi bana yukleniyorlar” diye dert yandı Son olarak Şampiyonlar Ligi’ni kimin kazanacağı hakkında konuşan oyuncu, “Barca dersem yalan soylemiş olurum. Manchester United’ın kazanmasını isterim” diyerek sozlerine son verdi. Goal __________________