Liverpool’un yıldızı, oyuncu olarak hala kendini geliştirebileceğine ve futbolunu daha ust seviyelere cıkartabileceğine inandığını belirtti. Bu sezon Premier Lig’de başarılı bir grafik cizen Steven Gerrard, dun akşam Londra’da duzenlenen galada İngiliz gazeteciler tarafından verilen ‘Yılın En iyi Futbolcusu’ odulunu almayı hak etti. Liverpool kaptanı, Manchester Unitedlı Ryan Giggs ve Wayne Rooney’i gecerek bu odulu kazandı. Liverpool’un bu sezon şampiyonluğu kacırmasına rağmen doğru yolda olduklarına inanan Gerrard, onumuzdeki sezon daha buyuk başarılara imza atacaklarını duşunuyor. Futbolunu daha ust seviyelere taşımak istediğini belirten oyuncu, “Hem İngiltere milli takımındaki, hem de Liverpool’daki teknik direktorlerim, kendimi daha cok geliştirmem icin beni zorluyorlar. Bugun 29 uma giriyorum ve daha iyi olabileceğimi hissediyorum” diye konuştu. Gerrard sozlerine şoyle son verdi: “Antrenmanlarda oğrendiğim yeni şeyler oluyor. Kendimi geliştirmeye kararlıyım. Hem benim icin, hem Liverpool ve hem de İngiltere icin başarılması gereken bir suru hedef var. Umarım onumuzdeki sene bizim icin daha iyi gecer." Goal __________________