İtalya’nın Milan takımında forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Kaka, Milan’da kalmak istediğini soyledi. İlişkili fotoğrafları goster MİLANO - İspanya Birinci Futbol Ligi'ni (La Liga) ikinci sırada bitiren Real Madrid'in yeni başkanı Florentino Perez'in transfer listesinde adı gecen AC Milanlı Kaka, ''Son kez soyluyorum, Milan'dan ayrılmak istemiyorum'' dedi. 2007'de ''Yılın Futbolcusu'' secilen Kaka, gazetecilere yaptığı acıklamada, Real Madrid'ten gorduğu ilgiye karşın, kulubunden ayrılmak istemediğini belirtti. ''Son kez soyluyorum, Milan'dan ayrılmak istemiyorum'' diyen Kaka, bu donemi sessiz gecirmeyi tercih ettiğini, yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemediğini ifade etti. Brezilyalı yıldız futbolcu, ''Milyonlarca AC Milan taraftarlarına, kararımı acıklıyor, kalmak istediğimi soyluyorum. Artık beni rahat bırakın'' dedi. Kaka, Ocak ayında İngiltere Premier Lig kulubu Manchester City'nin 100 milyon avroluk rekor transfer teklifini de reddetmişti. Cristiano Ronaldo (Manchester United), Xabi Alonso (Liverpool), Villa ve Silva'nın (Valencia) da Perez'in listesinde olduğu konuşuluyor. NTV Spor ve Ajanslar Guncelleme: 12:41 TSİ 02 Haziran. 2009 Salı __________________