Hakemliği bırakarak yorumculuğa soyunan Bunyamin Gezer, ilk programına cıktı. TRT'deki Futbol Ateşi programında onemli acıklamalarda bulunan Gezer, "Aziz Yıldırım hakem odası bastı" iddialarına son noktayı koydu. İşte Bunyamin Gezer'in, Aziz Yıldırım ile ilgili acıklamaları... “Trabzon macının 2. yarısına cıkarken Aziz Yıldırım bana 'Vermediğin faul sonucu etkiledi’ dedi.. Bu isyan normal. Benim soyunma odamı kimse basmaya kalkmadı, sadece teşekkure gelirlerdi. Ama koridorda rastlıyorduk zaman zaman. Orneğin Trabzon - Fenerbahce macında cok yazıldı. İkinci yarıya tam cıkarken Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım benim onumden geciyordu. Durdu ve sadece şunu soyledi: “Hocam şu dakikada vermediğin faul sonucu etkiledi. Bakacağım eğer sen haklıysan hicbir şey demeyeceğim ama yuzde yuz ben haklıyım. Buna eminim.” Soylediklerinin hepsi bu.. Sonra bu kısa konuşma cok abartıldı. Penaltı ofsayt falan değil, bir faul kararını soyledi. Bence bunu soyleme bir yoneticinin hakkı olmalı. Bu kadar da isyan normal karşılanmalı. Faul değilse ben futbolu bilmiyorum dedi. Sonra ertesi gun bakıyorsunuz soyunma odasını bastı. Kim bastı kardeşim?” __________________