Ancelotti'den Chelsea yalanlaması!
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Ancelotti'den Chelsea yalanlaması!
-
15-10-2019, 11:44:58Kayıtlı ÜyeAC Milan Teknik Direktoru Carlo Ancelotti sezon sonunda İngiliz ekibi Chelsea'nin başına gececeği şeklindeki iddiaları yalanladı. Brezilyalı teknik adam Luiz Felipe Scolari'yi kovduktan sonra sezon sonuna kadar gecici olarak Hollandalı calıştırıcı Guus Hiddink'i takımın başına getiren İngiliz ekibi Chelsea'de teknik direktor arayışları suruyor. Serie A takımlarından AC Milan'ı calıştıran Carlo Ancelotti'nin ismi de bu anlamda İngiliz basınında sıkca dile getiriliyordu. Ancak Ancelotti İtalyan La Stampa Gazetesi'ne yaptığı acıklamada, İngiliz basınının iddialarını yalanladı. Ancelotti, Milan'dan ayrılmak gibi bir niyeti olmadığını soyledi. Ancelotti, Chelsea'nin sahibi Rus işadamı Roman Abramovich'le goruştuğu haberlerini ise doğrulayarak, "Chelsea gibi bir kulubun beni istemesi onur verici. Yazında Abramovich'le goruşmuştum ve Milan'dan ayrılmayacağımı soylemiştim. Şimdi de benzer şeyler oluyor. Milan'dan ayrılmayı duşunmuyorum" dedi. 2001 yılında Fatih Terim'in yerine goreve başlayan Ancelotti, takıma 2 Şampiyonlar Ligi Şampiyonunun yanı sıra 1 Serie A ve 1 de FIFA Dunya Kulupler Kupası Şampiyonluğu kazandırmıştı. Ajansspor __________________