Hayat Pique’ye guzel
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Hayat Pique’ye guzel
-
15-10-2019, 11:44:55Kayıtlı ÜyeGerard Pique, gectiğimiz akşam İngiltere karşısında oynadıkları futboldan oldukca memnun kaldığını belirtti. Aynı zamanda Barcelona forması da giyen Pique, hem milli takımla hem de kulubuyle cok başarılı bir sezon gecirdiğini soyledi. İspanyol Marca gazetesine konuşan oyuncu, “Sezon başına baktığınızda, ben bu kadar forma şansı bulacağımı zannetmiyordum fakat şu anda milli takım forması giyiyorum ve kendimi cok rahat hissediyorum” dedi. Hem İspanya Milli takımı hem de Barca ile şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Pique, bu kadar iyi takımlarda oynamanın daha kolay olduğunu belirtti. “İspanya ya da Barcelona gibi kaliteli bir takımda oynuyorsanız, sahaya cıkmak ve gorevinizi yapmak daha kolaydır cunku topun peşinden koşmak zorunda kalmazsınız” Bu hafta oynayacakları Betis macı ile konuşan Pique, hep puan kaybettikleri bu deplasmandan bu sefer uc puan alacaklarını soyledi ve ekledi: “Daha onceki senelerde Betis deplasmanı Barcelona icin hep zor gecmiştir ama bu sefer oraya gidip, son maclarda yaptığımız gibi adım adım oynayacağız ve evimize uc puanla doneceğiz” __________________