Romanya Milli Takımı'nın ve Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Gheorghe Hagi, Romanya'daki futbol okulu Academia De Fotbal ile Antalya'nın Kemer İlcesi'nde kampa girerken, "Gelecekte bana heyecan veren ve hırsıma denk bir teklif olursa duşunurum" dedi! Romanya Milli Takımı'nın ve Galatasaray Kulubu'nun efsanevi futbolcusu Gheorghe Hagi'nin, Romanya'nın Kostence kentinde bulunan Academia De Fotbal Okulu, 7-18,18-21 yaş grubundan olaşan 43 oğrencisiyle birlikte Kemer Rose Hotels'de kampa girdi. Futbol okulu nedeniyle teknik direktorluğe yaza kadar ara verdiğini belirten Hagi, teklifleri daha sonra değerlendireceğini soyledi. Turkiye'de takip ettiği futbolcular olduğunu ve bu isimleri kendisinde sakladığını ifade eden Hagi, Galatasaray'da gecirdiğini gunleri ve taraftarı asla unutamayacağını soyledi. Herhangi bir kulupten teknik direktorluk teklifi alsa dahi bunu yaza kadar rafa kaldırdığını soyleyen Hagi, "Kendimi iyi hissettiğim bir ulkeye tekrar donmekten mutluyum. Gecmişte bana bir teklif olup olmadığı onemli değil. Ben geleceğe bakarım. Gelecekte bana heyecan veren ve hırsıma denk bir teklif olursa duşunurum. Galatasaray'ın teknik direktorluğu icin bir şey soylemem yanlış olur. Zaten ligi ve Galatasaray'ı akademiden dolayı takip edemiyorum. Ama Haziran-Temmuz ayında muhtemel teklifleri değerlendireceğim. Galatasaray taraftarına da beni unutmadıkları icin cok teşekkur ediyorum" diye konuştu. Futbol okuluyla ilgili bilgi veren Hagi, "Genclere yonelik bir proje. Kurduğum futbol akademisinde 7 yaşından 21 yaşına kadar oyuncu bulunacak. Hedefimiz iyi bir performansa ulaşabilecek futbolcu yetiştirmek. İlk olarak Romanya kapsamlı bir proje. Altyapıyı iyileştirmek, futbolu geliştirmek demektir" ifadelerini kullandı. Ajansspor