"Adriano'yla ilgilenmiyoruz!"
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- "Adriano'yla ilgilenmiyoruz!"
-
15-10-2019, 11:43:47Kayıtlı Üye"Adriano'yla ilgilenmiyoruz!" Inter'den kopma noktasına gelen Brezilyalı yıldız Adriano'nun "İlk tercihim Manchester City" acıklamasına, İsvecli menajer Sven Goran Eriksson'dan cevap geldi. City'nin tecrubeli hocası L'Imperatore lakapı oyuncuyla ilgilenmediklerini belirtti. "Adriano veya başka bir oyuncuyla kontrat aşamasında olduğumuz haberleri asılsızdır. Eğer bir oyuncu almaya niyetimiz olsaydı bu gercek bir şampiyon olurdu." Manchester City'nin İsvecli menajeri Sven Goran Eriksson Inter'den kopma noktasına gelen Brezilyalı yıldız Adriano'nun "İlk tercihim Manchester City" acıklamasına yanıt verdi ve L'Imperatore lakapı oyuncuyla ilgilenmediklerini belirtti. Adriano News of the World'e yaptığı acıklamada "Kulubumle konuştum ve Ocak ayında ayrılıyorum. İlk tercihim Manchester City ve Sven Goran Eriksson. Ve şunu biliyorum ki Inter de Rolando Bianchi'yi istiyor" demişti. İsvecli hocanın acıklaması, Manchester City'de mutsuz olduğu ve Inter'e gitmek istediği iddia edilen Rolando Bianchi'nin de Serie A'ya donuş planlarını altust etti. __________________