Arsenal'in yıldızı Robin van Persie, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştıkları Barcelona hakkında ilginc ifadeler kullandı. [IMG]http://img28.**************/img28/3749/bbbbbbbbbbb.jpg[/IMG] Arsenal'in golcusu, Barcelonalı futbolcuların tavırlarını eleştirdi. De Telegraaf'a konuşan Hollandalı oyuncu, "Messi'ye yaptığım faul konusunda cıkan yaygarayı geroekten anlamıyorum. Herkes bana cok kızdı, ama ben ona diğer rakiplerimden farklı bir şekilde davranmadım. Eğer bu faulu Mascherano'ya yapsam kimse umursamazdı." ifadelerini kullandı. Barcelonalı oyuncuların tavrını da eleştiren Van Persie, "Barcelonalı butun oyuncular sahada yaşananlar hakkında dırdır yapıyor. Bu durum beni uzuyor. Bu biraz da İngiltere'de Chelseali oyuncuların yaptığına benziyor. Barcelona harika bir takım ama dırdır yapmayı ve her şeyden şikayet etmeyi bırakmalılar. Bu artık cok sinir bozucu bir hal aldı." şeklinde konuştu. Yine de Barcelona'ya buyuk saygı duyduğunu soyleyen Van Persie, "Barcelona'ya buyuk saygım var. Onların başarısına ulaşmak cok zor. Ben Barcelona'yı İspanya Milli Takımı'ndan bile ustun goruyorum. Yine de her takım yenilebilir. Barcelona'ya karşı oynarken bundan daha az bir şey duşunmedim."
kaynak : İnternetspor.com
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Van Persie'den Barca'ya ilginc ifadeler Van Persie'den Barca'ya ilginc ifadeler